HLR instruktör söker utbildare

HLR instruktör söker utbildare

Letar du efter jobb? Happy Recruiting är en hemsida som hjälper dig hitta rätt i jobb djungeln. Genom att registrera dig och lägga upp ditt CV möjliggör du för arbetsgivare att hitta just ditt CV och ta kontakt med just dig för en eventuell intervju. Detta är oerhört smidigt för arbetsgivaren då de sparar tid och pengar på att lägga upp annonser. Istället kan de söka direkt efter lämpliga arbetstagare.

Designen är snygg och funktionerna användarvänliga, du guidar dig själv lätt genom menyerna. På några minuter är du klar och ligger ”online”.

En till funktion är att arbetsgivaren kan lägga upp en annons där de söker personal. Vi på HLR-instruktör.se letar alltid efter duktiga utbildare och tror att denna tjänst skulle vara ett utmärkt sätt att hitta rätt medarbetare genom.

Är du HLR instruktör och vill hålla i några utbildningar, kontakta oss genom formuläret så återkommer vi snarast.

Se till att testa den här nya tjänsten nu och kommentera gärna hur ni upplevde den. Kom med feedback på hur den skulle kunna förbättras. För tillfället finns det inte så många arbetsgivare upplagda men när det väl börjar uppmärksammas tror vi att detta kan bli en hit.

HLR-instruktör utan bil

Vi på HLR-instruktör.se har länge tänkt om vi ska skaffa en företagsbil eller ej. Vi använder idag våra privata bilar och tycker att det fungerar bra. Som HLR instruktör krävs det att du har en bil för att kunna transportera allt material (HLR dockor tar mycket plats). Jag kommer ihåg när jag började utbilda och inte hade någon bil, det var en pärs att få med sig alla dockor på tunnelbanan. Idag känns det komiskt att jag släpade runt på två svarta sopsäckar med allt material. Det är ingenting att rekommendera och ingenting som jag skulle vilja göra om.

Nu har jag en egen privatbil och det underlättar rejält, förutom att jag funderar på att skaffa en företagsbil funderar jag även över bilförsäkringen. Jag har för tillfället en importbil som jag inte kan jämföra priserna på försäkring på jämförelsesidor.

Genom denna bilförsäkringsförmedlare kan jag komma i direkt kontakt med ett antal olika bilförsäkringsförmedlare och på så sätt hitta min billigaste möjliga försäkring. Genom detta har jag lyckats sänka min bilförsäkring med en hundralapp i månaden. Det kanske inte låter som några stora summor men över tiden så blir det en hel del, för mig är det viktigt att minska kostnaderna, speciellt när man driver ett eget relativt litet företag. En billig bilförsäkring är väldigt viktigt för mig eller rättare sagt den billigaste som finns för min bil.

9 Mar 2013